Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus


Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue arviointikeskus, PL 324 (Itkonniemenkatu 2b), 70101 Kuopio

Viran/tehtävän kuvaus:
Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana arviointikeskuksen Kuopion toimipaikkaan sijoitetun erikoissuunnittelijan virka. Virka täytetään 1.1.2017 lukien tai sopimuksen mukaan. Arviointikeskus on Rikosseuraamuslaitoksen asiantuntijayksikkö, jonka lakiin perustuva tehtävä on vastata vankien arvioinnista, rangaistusajan suunnitelmista ja sijoittelusta eri vankiloihin. Arviointikeskuksen Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on henkilökunnan virkoja 14 ja henkilökunta on sijoittunut Kuopion, Mikkelin ja Oulun toimipisteisiin.

Erikoissuunnittelija laatii rangaistusajan suunnitelman yhteistyössä vangin kanssa, toimii esittelijänä rangaistusajan suunnitelmasta, vankisijoittelusta ja vankeusrangaistuksen täytäntöönpanon lykkäämisestä päätettäessä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Erikoissuunnittelijan virkaan ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat edellytykset erikoissuunnittelijan viran hoitamiselle antavat tehtävän edellyttämä koulutus ja kokemus.
Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Hyvä Hyvä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta edellytämme esim. rikosseuraamusalan tai sosiaali- ja käyttäytymistieteiden alan korkeakoulututkintoa, asiakasarviointiin liittyvää osaamista sekä rikosseuraamusjärjestelmän ja –alan tuntemusta. Pidämme arvossa suuntautumista johonkin arvioinnissa tärkeään osa-alueeseen, kuten esimerkiksi rikosten uusimisriskin arviointiin, perhe- ja verkostotyöhön, mielenterveys- ja sosiaalisiin ongelmiin tai turvallisuuskysymyksiin.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä verkostoituvaan työotteeseen laajassa sidosryhmäyhteistyössä sekä soveltuvuutta vaativaan ja nopeatahtiseen asiakastyöhön.
Luemme eduksi:
Muu kuin kelpoisuusvaatimuksissa edellytetty kielitaito luetaan hakijalle eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Voit myös hakea tätä tehtävää toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus, PL 273, 70101 Kuopio.
Palkkauksen peruste:
Erikoissuunnittelijan viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuustason vt11 mukainen (2347,97). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.
Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 70101 Kuopio Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Petteri Autio
Johtaja
Puhelin: 050 588 4775
Sähköposti: petteri.autio@om.fi

Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70101 Kuopio

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoissuunnittelija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70101 - Kuopio , osoitteessa 70101 Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa