Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Työpaikan tiedot: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue arviointikeskus PL 324 (Itkonniemenkatu 2b) 70101 Kuopio

TYÖTEHTÄVÄT
Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana arviointikeskuksen Kuopion toimipaikkaan sijoitetun erikoissuunnittelijan virka. Virka täytetään 1.1.2017 lukien tai sopimuksen mukaan. Arviointikeskus on Rikosseuraamuslaitoksen asiantuntijayksikkö, jonka lakiin perustuva tehtävä on vastata vankien arvioinnista, rangaistusajan suunnitelmista ja sijoittelusta eri vankiloihin. Arviointikeskuksen Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on henkilökunnan virkoja 14 ja henkilökunta on sijoittunut Kuopion, Mikkelin ja Oulun toimipisteisiin.

Erikoissuunnittelija laatii rangaistusajan suunnitelman yhteistyössä vangin kanssa, toimii esittelijänä rangaistusajan suunnitelmasta, vankisijoittelusta ja vankeusrangaistuksen täytäntöönpanon lykkäämisestä päätettäessä.

VAATIMUKSET
Hakijalta edellytämme esim. rikosseuraamusalan tai sosiaali- ja käyttäytymistieteiden alan korkeakoulututkintoa, asiakasarviointiin liittyvää osaamista sekä rikosseuraamusjärjestelmän ja alan tuntemusta. Pidämme arvossa suuntautumista johonkin arvioinnissa tärkeään osa-alueeseen, kuten esimerkiksi rikosten uusimisriskin arviointiin, perhe- ja verkostotyöhön, mielenterveys- ja sosiaalisiin ongelmiin tai turvallisuuskysymyksiin.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä verkostoituvaan työotteeseen laajassa sidosryhmäyhteistyössä sekä soveltuvuutta vaativaan ja nopeatahtiseen asiakastyöhön.

Muu kuin kelpoisuusvaatimuksissa edellytetty kielitaito luetaan hakijalle eduksi.
Erikoissuunnittelijan virkaan ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat edellytykset erikoissuunnittelijan viran hoitamiselle antavat tehtävän edellyttämä koulutus ja kokemus.
Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Virkaan valitulle voidaan asettaa enintään 6 kk:n koeaika.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Hyvä, Kirjallinen: Hyvä

Erikoissuunnittelijan viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuustason vt11 mukainen (2347,97). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.

Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Voit myös hakea tätä tehtävää toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus, PL 273, 70101 Kuopio.
Viitenumero: 25-459-2016

Työnantaja: Rikosseuraamuslaitos Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mu Yhteystiedot: Petteri Autio, Johtaja, 050 588 4775, petteri.autio@om.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Rikosseuraamuslaitos Y-tunnus 0312081-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoissuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa