Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Kaakkois-Suomen poliisilaitos tuottaa poliisin toimialaan kuuluvia turvallisuus- ja muita palveluita.
Se vastaa toiminta-alueellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, rikosten ennalta estämisestä ja rikostutkinnasta sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta.

Poliisilaitos toimii Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien alueella. Poliisilaitoksen toiminta-alueella on 16 kuntaa ja n. 313 000 asukasta. Toiminta-alueen pinta-ala on yli 14000 neliökilometriä. Pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Haminassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tarjoaa vakituisen työpaikan noin 500 hengelle. Henkilöstön virkapaikat ovat Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa, Lappeenrannassa tai Imatralla. Poliisien osuus henkilökunnasta on noin 400 henkeä.Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114,45 h/jakso
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.11.2016  23:59
Virka on perustettu yksikköön.

Työpaikan tiedot: Imatran poliisiasema, Tainionkoskentie 70, 55100 Imatra

Viran/tehtävän kuvaus:
Rikoskomisarion virka, vaativuustaso 08.08
Virka täytetään aikaisintaan 1.1.2017. Koeaika on enintään 6 kk.
Viran sijoituspaikka on Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen erityistutkintasektori virkapaikkana Imatran poliisiasema.

Tutkinnanjohtajan toimien lisäksi tehtävät painottuvat erityisesti Joutsenon ulkomaalaisten säilöönottoyksikön aiheuttamien poliisitoimien johtamiseen, tutkinnanjohtamiseen ja säilöönotettujen valtakunnallisen logistiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena rikoskomisarion virkaan on poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto tai poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen.
Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16a §:n mukaan hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Hakijalta odotamme:
Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää halua monipuoliseen poliisityöhön, kykyä, taitoa ja oma-aloitteisuutta itsenäiseen työskentelyyn ja poliisityön kehittämiseen, ihmissuhde- ja johtamistaitoja sekä hyvää yhteistyöhalua ja -kykyä muiden poliisiyksiköiden ja sidosryhmien välillä. Avarakatseisuus ja poliisitoimen kokeminen yhtenä kokonaisuutena on tehtävässä onnistumisen peruselementtejä.

Valittavan henkilön tehtävissä ja ominaisuuksissa korostuvat substanssiosaamisen lisäksi hyvä henkilöjohtaminen, kyky ja taito viedä yksikköä eteenpäin poliisilaitoksen johdon määrittelemien suuntaviivojen mukaisesti, kyky itse noudattaa, valvoa ja vaatia alaisiaankin noudattamaan poliisilaitoksen sisäisiä normeja ja ohjeita, kykyä ja taitoa ohjata alaistensa työskentelyä, kykyä selviytyä tutkinnanjohtajan tehtävistä sidosryhmäyhteistyössä ja yksittäisten juttujen tutkinnan suunnittelussa ja läpiviemisessä.

Tutkinnanjohtajan työssä korostuvat erityisesti yhteistoiminta tuomioistuinlaitoksen kanssa ja sidosryhmäyhteistyö säilöönotettujen tutkinta- ja maastapoistamisprosessissa.
Luemme eduksi:
Hakijalle luemme eduksi aikaisemman tutkinnanjohtajakokemuksen, esimieskokemuksen tutkintatyössä sekä kokemuksen ulkomaalaislain valvonnasta, soveltamisesta ja turvapaikkaprosessista. Hyvän englannin kielen taidon.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo (http://www.poliisi.fi/supo)
Palkkauksen peruste:
Vaativuustason 08.08 palkka on 3 376,42 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää enintään 14 % ja henkilökohtaisesta suoriutumisesta (hts) koostuvaa lisää enintään 32 %.
Työnantaja: Kaakkois-Suomen poliisilaitos Sijainti: 55100 Imatra Työajat: jaksotyöaika. 114,45 h/jakso Yhteystiedot: Kari Hyyryläinen
Rikosylikomisario
Puhelin: 0295437090
Sähköposti: kari.hyyrylainen@ poliisi.fi

Pekka Gavrilov
Rikoskomisario
Puhelin: 0295 437104
Sähköposti: pekka.gavrilov@poliisi.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0bc4cd1-4ae5-4556-a1c7-6339d0e7865c Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 55100 Imatra

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rikoskomisario, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. 114,45 h/jakso. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55100 - Imatra , osoitteessa 55100 Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa