Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Kaakkois-Suomen poliisilaitos tuottaa poliisin toimialaan kuuluvia turvallisuus- ja muita palveluita.
Se vastaa toiminta-alueellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, rikosten ennalta estämisestä ja rikostutkinnasta sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta.

Poliisilaitos toimii Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien alueella. Poliisilaitoksen toiminta-alueella on 16 kuntaa ja n. 313 000 asukasta. Toiminta-alueen pinta-ala on yli 14000 neliökilometriä. Pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Haminassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tarjoaa vakituisen työpaikan noin 500 hengelle. Henkilöstön virkapaikat ovat Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa, Lappeenrannassa tai Imatralla. Poliisien osuus henkilökunnasta on noin 400 henkeä.

Työpaikan tiedot: Imatran poliisiasema Tainionkoskentie 70 55100 Imatra

TYÖTEHTÄVÄT
Rikoskomisarion virka, vaativuustaso 08.08
Virka täytetään aikaisintaan 1.1.2017. Koeaika on enintään 6 kk.
Viran sijoituspaikka on Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen erityistutkintasektori virkapaikkana Imatran poliisiasema.

Tutkinnanjohtajan toimien lisäksi tehtävät painottuvat erityisesti Joutsenon ulkomaalaisten säilöönottoyksikön aiheuttamien poliisitoimien johtamiseen, tutkinnanjohtamiseen ja säilöönotettujen valtakunnallisen logistiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

VAATIMUKSET
Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää halua monipuoliseen poliisityöhön, kykyä, taitoa ja oma-aloitteisuutta itsenäiseen työskentelyyn ja poliisityön kehittämiseen, ihmissuhde- ja johtamistaitoja sekä hyvää yhteistyöhalua ja -kykyä muiden poliisiyksiköiden ja sidosryhmien välillä. Avarakatseisuus ja poliisitoimen kokeminen yhtenä kokonaisuutena on tehtävässä onnistumisen peruselementtejä.

Valittavan henkilön tehtävissä ja ominaisuuksissa korostuvat substanssiosaamisen lisäksi hyvä henkilöjohtaminen, kyky ja taito viedä yksikköä eteenpäin poliisilaitoksen johdon määrittelemien suuntaviivojen mukaisesti, kyky itse noudattaa, valvoa ja vaatia alaisiaankin noudattamaan poliisilaitoksen sisäisiä normeja ja ohjeita, kykyä ja taitoa ohjata alaistensa työskentelyä, kykyä selviytyä tutkinnanjohtajan tehtävistä sidosryhmäyhteistyössä ja yksittäisten juttujen tutkinnan suunnittelussa ja läpiviemisessä.

Tutkinnanjohtajan työssä korostuvat erityisesti yhteistoiminta tuomioistuinlaitoksen kanssa ja sidosryhmäyhteistyö säilöönotettujen tutkinta- ja maastapoistamisprosessissa.

Hakijalle luemme eduksi aikaisemman tutkinnanjohtajakokemuksen, esimieskokemuksen tutkintatyössä sekä kokemuksen ulkomaalaislain valvonnasta, soveltamisesta ja turvapaikkaprosessista. Hyvän englannin kielen taidon.
Kelpoisuusvaatimuksena rikoskomisarion virkaan on poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto tai poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen.
Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16a §:n mukaan hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Vaativuustason 08.08 palkka on 3 376,42 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää enintään 14 % ja henkilökohtaisesta suoriutumisesta (hts) koostuvaa lisää enintään 32 %.

114,45 h/jakso
Vakinainen.
Virka on perustettu yksikköön.
turvallisuusselvitys: Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo (http://www.poliisi.fi/supo)
Viitenumero: 26-669-2016

Web-osoite: http://www.poliisi.fi/kaakkois-suomi Työnantaja: Kaakkois-Suomen poliisilaitos Sijainti: 55120 IMATRA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Kari Hyyryläinen, Rikosylikomisario, 0295437090, kari.hyyrylainen@poliisi.fi Pekka Gavrilov, Rikoskomisario, 0295 437104, pekka.gavrilov@poliisi.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0bc4cd1-4ae5-4556-a1c7-6339d0e7865c Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Kaakkois-Suomen poliisilaitos Vuorikatu 1 45100 Kouvola Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 55120 IMATRA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rikoskomisario, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55120 - Imatra , osoitteessa 55120 IMATRA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa