Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotisiivous / siivoustehtävät joko puolipäiväinen tai kokopäiväinen. Toivotaan ammattitaitoista henkilöä, ajokortti ja auton käyttömahdollisuus eduksi. Aliurakointi myöskin huomioidaan. Parityötä. Edellytetään suomenkielentaitoa. Työtä myös lauantaisin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Järvenpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riitan koti- ja siivouspalvelu Oy Y-tunnus 0869877-3 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja / siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Riitan koti- ja siivouspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus