Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ohjelmistosuunnittelija (Senior software developer) Tunnetko Microsoft teknologiat kuin omat taskusi ja uusimmat web-kehitystekniikat ovat hallussasi? Etsimme tällä hetkellä loppuvuonna alkaviin projekteihimme ohjelmistokehittäjää/-kehittäjiä avainsanoilla full stack, .net ja web. Jos sinua kiinnostaa innostava työpaikka vaativien yritystietojärjestelmien kehittämisen ja uusien teknologioiden parissa, niin nyt kannattaa lähettää hakemus. Riihisoft tarjoaa tueksesi myös loistavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riihisoft Oy Y-tunnus 2413046-7 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Riihidive

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Riihisoft Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus