Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ohjelmistosuunnittelija (Senior software developer)

Tunnetko Microsoft teknologiat kuin omat taskusi ja uusimmat web-kehitystekniikat ovat hallussasi?

Etsimme tällä hetkellä loppuvuonna alkaviin projekteihimme ohjelmistokehittäjää/-kehittäjiä avainsanoilla full stack, .net ja web.

Jos sinua kiinnostaa innostava työpaikka vaativien yritystietojärjestelmien kehittämisen ja uusien teknologioiden parissa, niin nyt kannattaa lähettää hakemus. Riihisoft tarjoaa tueksesi myös loistavan tiimin ja yhteistyöhengen, sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Osaamisprofiili

Toivomme sinulta kokemusta Microsoft .NET ohjelmoinnista, SQL tietokannoista ja webbipohjaisten järjestelmien kehityksestä. Olet tehnyt töitä joko yhden tai useamman eri sisällönhallintaratkaisun parissa, eduksi katsomme erityisesti Episerver, Umbraco ja Sharepoint osaamisen. Toimenkuva on muokattavissa vahvuuksiesi sekä kokemuksesi mukaan.

Toimit osana kehitystiimiämme ja myös läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten sosiaalinen osaaminen ja hyvä kommunikaatiotaito on tärkeää. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi sekä englanniksi.

Mikäli olet lisäksi utelias oppimaan uutta, eikä sormi mene suuhun uusissakaan tilanteissa, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa Jouko Kukko, puh. 040 525 4989 ja sähköpostitse jouko.kukko@riihisoft.fi sekä www.riihisoft.fi sivuilta.

Voit hakea tehtävää lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteella rekry@riihisoft.fi.

Web-osoite: http://www.riihisoft.fi Työnantaja: Riihisoft Oy Sijainti: Eteläinen Asemakatu 2a, 11130 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jouko Kukko, 0405254989, jouko.kukko@riihisoft.fi Hakemukset: Voit hakea tehtävää lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteella rekry@riihisoft.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläinen Asemakatu 2a, 11130 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Riihisoft Oy Y-tunnus 2413046-7 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Riihidive

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

866 000 € 29 %

Liiketoiminnan tulos

172 000 € 37 %

Henkilöstö

10 1

Liikevoitto-%

20 % 5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Riihisoft Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2a, 11130 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa