Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ohjelmistosuunnittelija (Senior software developer) Tunnetko Microsoft teknologiat kuin omat taskusi ja uusimmat web-kehitystekniikat ovat hallussasi? Etsimme tällä hetkellä loppuvuonna alkaviin projekteihimme ohjelmistokehittäjää/-kehittäjiä avainsanoilla full stack, .net ja web. Jos sinua kiinnostaa innostava työpaikka vaativien yritystietojärjestelmien kehittämisen ja uusien teknologioiden parissa, niin nyt kannattaa lähettää hakemus. Riihisoft tarjoaa tueksesi myös loistavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riihisoft Oy Y-tunnus 2413046-7 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Riihidive

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Riihisoft Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus