Duunitori suosittelee
Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ohjelmistosuunnittelija (Senior software developer) Tunnetko Microsoft teknologiat kuin omat taskusi ja uusimmat web-kehitystekniikat ovat hallussasi? Etsimme tällä hetkellä loppuvuonna alkaviin projekteihimme ohjelmistokehittäjää/-kehittäjiä avainsanoilla full stack, .net ja web. Jos sinua kiinnostaa innostava työpaikka vaativien yritystietojärjestelmien kehittämisen ja uusien teknologioiden parissa, niin nyt kannattaa lähettää hakemus. Riihisoft tarjoaa tueksesi myös loistavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riihisoft Oy Y-tunnus 2413046-7 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Riihidive

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Riihisoft Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa