Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi palvelualoista on Lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Palvelualue jakautuu kahteen vastuualueeseen, jotka ovat Perhepalvelut ja Lastensuojelupalvelut. Riihimäen kaupungilla on organisaatiomuutoksen ja uuden sosiaalihuoltolain myötä kehitetty lapsiperheiden palveluita asiakaslähtöisiksi sekä vahvistettu kuntouttavaa työotetta. Tavoitteena on korjaavan työn sijaan panostaa ennaltaehkäisyyn ja suunnitelmalliseen muutostyöhön perheiden kanssa. Muutostyön tukena ovat erilaiset kehittämishankkeet ja mittavat koulutukset. Palvelualueella työskentelee 53 työntekijää. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Haemme Lasten, nuorten ja perheiden palvelualueelle vakituiseen virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää. Avoinna olevan viran tehtävät kuuluvat lastensuojeluun. Lastensuojelun sosiaalityöntekijän asiakkaina ovat avohuollon ja sijaishuollon sekä jälkihuollon asiakkaat. Sosiaalityöntekijän työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Sosiaalityöntekijöillä on säännöllinen työaika. Työntekijällä on mahdollisuus mobiilityöajan käyttöön. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua perustehtäväänsä tukeviin koulutuksiin. Työnantaja voi antaa myös palkallisia vapaapäiviä sosiaalityön gradun tekemistä varten. Riihimäellä on mahdollisuus maksaa rekrytointilisää sekä henkilökohtaista palkanlisää. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Tehtävä edellyttää työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusehtona on lain 272/2005 3 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi Riihimäellä on mahdollisuus saada 6 kk:n työssäolon jälkeen työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista palkanlisää.

Web-osoite: http://www.riihimaki.fi Työnantaja: Riihimäen kaupunki Sijainti: 11100 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset toimitetaan 24.10.2016 klo 10.00 mennessä ensisijaisesti sähköisinä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella: Sosiaali- ja terveystoimi / Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja: Lastensuojelupalveluiden palveluesimies Timo Turunen, 019 758 4213, timo.turunen@riihimaki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117809/fi_FI Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 10:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11100 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Riihimäen kaupunki Y-tunnus 0152563-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Riihimäen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki , osoitteessa 11100 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa