Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme aikuissosiaalityön tiimiin sosiaalityön ammattilaista, jolla on työstä ja sen kehittämisestä innostunut työote, erinomaiset yhteistyötaidot ja valmius sekä itsenäiseen päätöksentekoon että tiimi- ja verkostotyöhön.

Aikuissosiaalityössä vastataan asiakkaiden yksilöllisestä ohjauksesta ja neuvonnasta, palvelutarpeen arvioinnista, suunnitelmallisesta sosiaalityöstä ja -ohjauksesta sekä kriisityöstä. Lisäksi aikuissosiaalityön tehtäviin kuuluu toimeentulotukipäätösten tekeminen sekä pitkäaikaistyöttömien aktivointityö. Suunnitelmallinen ja vaikuttava sosiaalityö sekä moniammatillinen verkostotyö ovat olennainen osa sosiaalityöntekijän tehtävää.

Arvostamme sosiaalityön osaamista, aktiivista ja pitkäjänteistä työotetta sekä toimeen tarttuvaa asennetta.
Virkaan vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 272/2005 3 §: n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi on mahdollisuus saada henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanlisää. Sosiaalityön muutosta tukee maakuntien välinen PROSOS-hanke sekä kannustava johdon tuli.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.

Web-osoite: http://www.riihimaki.fi Työnantaja: Riihimäen kaupunki Sijainti: 11100 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Eve Lääts, puh. 019 758 4754 Sähköpostitiedustelut: etunimi.sukunimi@riihimaki.fi Hakemukset toimitetaan 3.11.2016 klo 10.00 mennessä ensisijaisesti sähköisinä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella: Sosiaali- ja terveystoimi / Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki. Hakemusasiakirjo-ja ei palauteta. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 10:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11100 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Riihimäen kaupunki Y-tunnus 0152563-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SOSIAALITYÖNTEKIJÄ aikuissosiaalityöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Riihimäen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki , osoitteessa 11100 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa