Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aikuissosiaalityön tiimiin sosiaalityön ammattilaista, jolla on työstä ja sen kehittämisestä innostunut työote, erinomaiset yhteistyötaidot ja valmius sekä itsenäiseen päätöksentekoon että tiimi- ja verkostotyöhön. Aikuissosiaalityössä vastataan asiakkaiden yksilöllisestä ohjauksesta ja neuvonnasta, palvelutarpeen arvioinnista, suunnitelmallisesta sosiaalityöstä ja -ohjauksesta sekä kriisityöstä. Lisäksi aikuissosiaalityön tehtäviin kuuluu toimeentulotukipäätösten tekeminen sekä pitkäaikaistyöttömien aktivointityö. Suunnitelmallinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Riihimäki sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riihimäen kaupunki Y-tunnus 0152563-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SOSIAALITYÖNTEKIJÄ aikuissosiaalityöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Riihimäen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus