Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Herajoen koulussa on avoimena 3. luokan luokanopettajan viransijaisuus ajalle 18.11.2016-3.6.2017. Viransijaisuus täytetään mikäli siihen saadaan kaupunginjohtajan täyttölupa. Edellytämme hakijoilta valmiutta opettaa englantia omalle luokalle. Toivomme hakijoilta hyviä ihmissuhdetaitoja, koska luokanopettajat ja pienryhmän opettaja toimivat joustavasti ja tiiviisti yhteistyössä. Herajoen koulussa on noin 170 oppilasta ja koulu sijaitsee kaupungin laidalla kauniissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Riihimäki määräaikainen Riihimäki opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riihimäen kaupunki Y-tunnus 0152563-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettajan viransijaisuus 4500, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Riihimäen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus