Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme osaavaa ja innostunutta nuorisotyöntekijää etsivään nuorisotyöhön. Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävä sijoittuu Riihimäen kaupungin sivistystoimen nuorisopalveluihin. Riihimäellä työskentelee kolme etsivää nuorisotyöntekijää.

Etsivän työn ensisijaisena tehtävänä on auttaa 16-29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa ratkaisuja hänen pulmiin ja kysymyksiin, sekä auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa nuoriso- tai sosiaalialan koulutusta ja kokemusta etsivästä nuorisotyöstä.

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2017 saakka ja työsuhde on sidottu Opetus- ja kulttuuriministeriön vuosittaiseen valtionavustukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimen palkkaus on KVTES:n mukainen. Toimeen valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa sovelletaan kahden kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.riihimaki.fi Työnantaja: Riihimäen kaupunki Sijainti: Uudenmaankatu 1, 11100 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nuorisotoimenjohtaja Marko Laitinen p. 019 758 4709, marko.laitinen(at)riihimaki.fi. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uudenmaankatu 1, 11100 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Riihimäen kaupunki Y-tunnus 0152563-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivän nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Riihimäen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Uudenmaankatu 1, 11100 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa