Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Riihenaika Oy on osa Arjessa Yhtiöitä. Arjessa Yhtiöt tuottaa lastensuojelu- ja hyvinvointipalveluja noin 800 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Tiiviissä yhteistyössä toimivien Arjessa Yhtiöiden toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa. Nyt etsimme innovatiiviseen, hyvän ryhmähengen omaavaan kasvavaan joukkoomme Espoon toimipisteeseen pääkaupunkiseudulle: Kahta perhetyöntekijää Sinulla on sosiaalialan koulutus (sosionomi AMK ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Riihenaika Oy Y-tunnus 1875571-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Riihenaika Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa