Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Richter Karhula Oy on erikoistunut paperikoneiden telojen valmistukseen ja huoltoon. Haemme kasvavaan joukkoomme lisää NC-SORVAAJIA Edellytämme: ammattitaitoa sorvauksesta tai hionnasta työkokemusta NC-koneistuksesta vaihtoehtoisesti halukkuutta ja kykyjä NC-oppimiseen kykyä itsenäiseen työskentelyyn valmiutta vuorotyöhön Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Eero Parkko puh. 040 528 3891 tai Jori Sipari 040 553 2021 Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostiosoiteeseen: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Kotka puu- ja metallialan tehtävät Kotka koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Richter Karhula Oy Y-tunnus 2519339-8 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Richter Karhula Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa