Duunitori suosittelee
CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Richter Karhula Oy on erikoistunut paperikoneiden telojen valmistukseen ja huoltoon. Haemme kasvavaan joukkoomme lisää NC-SORVAAJIA Edellytämme: ammattitaitoa sorvauksesta tai hionnasta työkokemusta NC-koneistuksesta vaihtoehtoisesti halukkuutta ja kykyjä NC-oppimiseen kykyä itsenäiseen työskentelyyn valmiutta vuorotyöhön Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Eero Parkko puh. 040 528 3891 tai Jori Sipari 040 553 2021 Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostiosoiteeseen: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Kotka puu- ja metallialan tehtävät Kotka koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Richter Karhula Oy Y-tunnus 2519339-8 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Richter Karhula Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus