Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Richter Karhula Oy on erikoistunut paperikoneiden telojen valmistukseen ja huoltoon. Haemme kasvavaan joukkoomme lisää TELA-ASENTAJIA Edellytämme: ammattitaitoa telahuollosta vaihtoehtoisesti halukkuutta ja kykyjä oppimiseen kykyä itsenäiseen työskentelyyn joustavuutta tilanteiden mukaan valmiutta vuoro- ja matkatyöhön kielitaidot ja paperikoneen tuntemus katsotaan eduksi Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Eero Parkko puh. 040 528 3891 tai Jori ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kotka Asennus, huolto ja puhtaanapito Kotka koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Richter Karhula Oy Y-tunnus 2519339-8 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Richter Karhula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa