Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme työnjohtajaa/tiiminvetäjää, jolla on vähintään kymmenen vuoden kokemus henkilö,-ja raskaankaluston autonmaalauksesta. Ammattilaiselle tarjoamme kilpailukykyisen ja neuvoteltavissa olevan palkan. Arvostamme joustavuutta, asiakaspalvelukykyä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme tietokoneen peruskäyttöosaamista ja katsomme eduksi mikäli cabas ohjelmisto on tuttu. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laita hakemuksesi pikaisesti sähköpostitse tomi.aikas@restello.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Lahti työnjohtajat Nastola työnjohtajat Orimattila työnjohtajat Hollola maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nastola maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Orimattila maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Hollola johtajapositiot Lahti johtajapositiot Nastola johtajapositiot Orimattila johtajapositiot Hollola päällikkötason positiot Lahti päällikkötason positiot Nastola päällikkötason positiot Orimattila päällikkötason positiot Hollola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nastola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Orimattila työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hollola työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot päällikkötason positiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restello Oy Y-tunnus 1847096-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja/Tiiminvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Restello Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus