Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme työnjohtajaa/tiiminvetäjää, jolla on vähintään kymmenen vuoden kokemus henkilö,-ja raskaankaluston autonmaalauksesta. Ammattilaiselle tarjoamme kilpailukykyisen ja neuvoteltavissa olevan palkan. Arvostamme joustavuutta, asiakaspalvelukykyä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme tietokoneen peruskäyttöosaamista ja katsomme eduksi mikäli cabas ohjelmisto on tuttu. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laita hakemuksesi pikaisesti sähköpostitse [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Lahti työnjohtajat Nastola työnjohtajat Orimattila työnjohtajat Hollola maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nastola maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Orimattila maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Hollola johtajapositiot Lahti johtajapositiot Nastola johtajapositiot Orimattila johtajapositiot Hollola päällikkötason positiot Lahti päällikkötason positiot Nastola päällikkötason positiot Orimattila päällikkötason positiot Hollola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nastola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Orimattila työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hollola työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot päällikkötason positiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restello Oy Y-tunnus 1847096-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja/Tiiminvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Restello Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus