Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Yöportieeri Hotelli Seurahuone Helsinki

Vuonna 1833 perustettu Hotelli Seurahuone Helsinki on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut hotelli. Hotelli tarjoaa palvelujaan korkeaa laatua ja yksilöllisiä puitteita sekä historiaa arvostaville liikematkustajille että kaupunkilomailijoille. Lämminhenkinen hotelli on yhdistelmä niin vanhan ajan hienostunutta henkeä ja tyyliä, kuin modernia, tasokasta palveluakin. Korkeatasoisen viihtyvyyden ja mukavuuden takeena ovat muun muassa panostaminen tilojen viihtyvyyteen ja sujuvaan asiakaspalveluun. Hotelli Seurahuoneen ominaispiirteitä ovat yksilölliset ja tasokkaat palvelut. Hotellissamme on 118 monipuolisesti varusteltua huonetta. Hotelli Seurahuoneen perustamisesta tuli vuonna 2013 kuluneeksi 180 vuotta

Etsimme upeaan tiimiimme vastaanoton yöportieeria.

Olet ulospäin suuntautunut ja iloinen asiakaspalvelija, ja haluat ylittää asiakkaiden odotukset joka työvuorossa. Olet oma-aloitteinen ja kunnianhimoinen joukkuepelaaja, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja paineensietokyky sekä positiivinen asenne työtä kohtaan. Edellytämme myynti- ja palveluhenkistä yrittäjäasennetta, Opera hotellijärjestelmän osaamista, sekä vähintään kahden vuoden kokemusta alalta.

Tarjoamme Sinulle upean työskentely-ympäristön, ihanat ja ammattitaitoiset työkaverit ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Tarjoamme myös Suomen johtavan hotelli- ja ravintolayrityksen kattavat henkilöstöedut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen yötyö (90h / 3vko). Palkkaus tehtävään on TES:n mukaisesti.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus ja CV:si 23.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Nina Karlstedt numerosta 040-7655094.

Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen.

Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn - ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway's ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, O'Learys sekä Burger King® -ravintolat.

Web-osoite: http://www.restel.fi Työnantaja: Restel Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: yötyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: hotellipäällikkö Nina Karlstedt numerosta 040-7655094. Hakemukset: https://www.saimanet.com/restelhome/ae.html?job_id=2886&jc=6 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 405 759 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

811 617 € 87 %

Henkilöstö

96 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yöportieeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa