Ilmoitus jätetty 20.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuoropäällikkö Kaarle XII Kaarle XII, eli Kalle, on Helsingin suosituin aikuisten yökerho jo yli 30 vuoden ajan. Kallessa pidetään hauskaa kahdessa kerroksessa ja seitsemän palvelevan baarin voimin. Kallen kuuluisin ilta on "Kallen torstai". Perjantaina ja lauantaina mennään muuten vain lujaa. Yritystapahtumia ja yksityistilaisuuksia järjestetään upeissa tiloissamme tiistaista lauantaihin. Vastuualueesi: Vuoropäällikkönä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restel Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Ravitsemistoiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus