Banner Restel Oy

Työpaikkakuvaus

Vuoropäällikkö Kaarle XII

Kaarle XII, eli Kalle, on Helsingin suosituin aikuisten yökerho jo yli 30 vuoden ajan. Kallessa pidetään hauskaa kahdessa kerroksessa ja seitsemän palvelevan baarin voimin. Kallen kuuluisin ilta on "Kallen torstai". Perjantaina ja lauantaina mennään muuten vain lujaa. Yritystapahtumia ja yksityistilaisuuksia järjestetään upeissa tiloissamme tiistaista lauantaihin.

Vastuualueesi:
Vuoropäällikkönä vastaat työvuorossasi toimintamallien mukaisesta asiakaspalvelun laadusta sekä palveluiden ja toiminnan sujuvuudesta kiireisessä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toimit myös tarvittaessa ravintolapäällikön sijaisena.

Sinun profiilisi:
Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että omaat vahvan kokemuksen ravintola-alalta, olet energinen, joustava, palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen esimies, asiakaspalvelija ja myyjä. Olet myyntihenkinen sekä perillä juomaravintolan asiakkaiden vaatimuksista. Sinulla on hyvä laatusilmä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet oma-aloitteinen, hyvä tiiminvetäjä ja toimit esimerkkinä koko henkilökunnalle. Työskentelyn edellytyksenä ovat vastaavan hoitajan pätevyys, täysi-ikäisyys sekä anniskelu- ja hygieniapassi.

Me tarjoamme:
Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan Helsingin "legendaarisessa" yökerhossa sekä menevän työyhteisön. Tarjoamme myös Suomen suurimman hotelli-ja ravintola-alan toimijan henkilöstöedut sekä etenemismahdollisuudet. Toimi on kokoaikainen (105h/3vkossa). Työ on pääasiallisesti yötyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta 2.11.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Riku Reinikainen numerosta 050-5727949.


Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. 

Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn - ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway's ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, O'Learys sekä Burger King® -ravintolat.

Web-osoite: http://www.restel.fi Työnantaja: Restel Oy Sijainti: 00130 HELSINKI Työajat: yötyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ravintolapäällikkö Riku Reinikainen numerosta 050-5727949. Hakemukset: https://www.saimanet.com/restelhome/ae.html?job_id=2881&jc=6 Ilmoitus jätetty: 20.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00130 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 405 759 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

811 617 € 87 %

Henkilöstö

96 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa 00130 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .