Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Rantasipi Pohjanhovi ja Rantasipi Polar

Hakee vastaanoton vuoropäällikköä

Rantasipi Pohjanhovi ja Polar ovat suuri ja monipuolinen hotellikokonaisuus keskellä Rovaniemeä, aivan napapiirin tuntumassa. Rantasipi Pohjanhovissa sekä Polarissa viihdyt ja asut mukavasti, olitpa sitten työ-, kokous- tai virkistysmatkalla.

Vastuualueesi:
Vastaanoton vuoropäällikkönä vastaat ja ohjaat vastaanoton työtä vuorossa ollessasi. Suunnittelet yhdessä esimiehesi kanssa hotelliosaston työvuorolistasuunnittelua ja perehdytät työntekijöitä sekä työssäoppijoita. Teet yhteistyötä eri osastojen kanssa. Työtehtävässä tehdään suorittavaa vastaanottovirkailijan työtä.

Sinun profiilisi:
Olet iloinen, ulospäin suuntautunut jo esimieskokemusta vastaavista tehtävistä omaava henkilö.

Edellytämme työkokemusta hotellin vastaanotosta. Kokemus vuoropäällikön tehtävistä sekä Opera - käyttöjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Etsimme moniosaajaa, joustavaa ja iloista alan ammattilaista, joka omaa paineensietokykyä. Kielitaitona vaaditaan suomen lisäksi sujuva englanti, laajempi kielitaito on aina plussaa.

Me tarjoamme:
Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävään on MaRa TES mukainen sopimuspalkka. Tarjoamme lisäksi Suomen suurimman hotelli-ja ravintola-alan toimijan henkilöstöedut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Mikäli koet olevasi etsimämme ammattilainen, haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laita sähköinen hakemus ansioluetteloineen oheisen linkin kautta 23.10.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Aino Junnola p. 040 6473003.

Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen.

Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn - ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway's ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, O'Learys sekä Burger King® -ravintolat.

Web-osoite: http://www.restel.fi Työnantaja: Restel Oy Sijainti: 96200 ROVANIEMI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hotellipäällikkö Aino Junnola p. 040 6473003 Hakemukset: https://www.saimanet.com/restelhome/ae.html?job_id=2887&jc=6 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 405 759 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

811 617 € 87 %

Henkilöstö

96 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanoton vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96200 - Rovaniemi , osoitteessa 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa