Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Piccoloita Rantasipi Pohjanhovi ja Rantasipi Polar

Rantasipi Pohjanhovi ja Rantasipi Polar ovat suuri ja monipuolinen hotellikokonaisuus keskellä Rovaniemeä, aivan napapiirin tuntumassa. Rantasipi Pohjanhovissa sekä Polarissa viihdyt ja asut mukavasti, olitpa sitten työ-, kokous- tai virkistysmatkalla.

Etsimme laukunkantajia Rantasipi Pohjanhoviin ja Rantasipi Polariin

Olet ulospäin suuntautunut, hymyilevä, reipas ja luonteva asiakaspalvelija. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja hyvät fyysiset edellytykset kantaa ripeästi hotellivieraiden matkalaukkuja.

Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja kykyä työskennellä kaikkina viikonpäivinä. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuihin ja iltoihin. Työvuorot ovat ns. urakkaluonteisia keikkoja ja työaika on puolesta tunnista tuntiin asiakasmäärästä riippuen, jopa useamman kerran päivässä.

Työ on osa-aikainen ja tarvittaessa työhön kutsuttava. Työsuhde on määräaikainen sesongin ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja päättyvät maaliskuussa 2017. Palkkaus sopimuspalkka.

Sinulla on tämän lisäksi mahdollisuus työskennellä myös muissa tehtävissä alueen toimipisteissä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 30.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Aino Junnola numerosta 040 6473 003.

Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen.

Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn - ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway's ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, O'Learys sekä Burger King® -ravintolat.

Web-osoite: http://www.restel.fi Työnantaja: Restel Oy Sijainti: 96200 ROVANIEMI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hotellipäällikkö Aino Junnola numerosta 040 6473 003. Hakemukset: https://www.saimanet.com/restelhome/ae.html?job_id=2893&jc=6 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 405 759 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

811 617 € 87 %

Henkilöstö

96 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Piccoloita, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96200 - Rovaniemi , osoitteessa 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa