Banner Restel Oy

Työpaikkakuvaus

Kokki Holiday Inn® Helsinki City Centre ravintola Open Lobby

Holiday Inn® Helsinki City Centre -hotelli sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla - aivan Rautatieaseman ja Musiikkitalon vieressä. Hotellin lähistöllä ovat kaikki kaupungin huomattavimmat ostospaikat sekä tärkeimmät nähtävyydet. 25. huhtikuuta 2016 uudelleen avatun hotellimme yleiset tilat on uudistettu täysin ja huoneet ovat saaneet uuden ilmeen.

Holiday Inn® Ravintola Open Lobby on rento, olohuonemainen tila, jossa asiakkaamme voivat syödä, juoda, työskennellä, rentoutua ja seurustella. Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellissa Open Lobby -tilat jakautuvat kahteen eri kerrokseen.

Haemme joukkoomme kokkia


Tehtävän kuvaus:
Työssäsi osallistut keittiön kaikkiin töihin aamiaisesta a la carteen. Kokin työssä teet tarvittavat keittiön esivalmistelut, lounasruoat ja lista-annokset, sekä osallistut mm. kuormien purkuun.

Sinun profiilisi:
Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta a la carte kokin tehtävästä. Myös positiivinen asenne, hyvät tiimityötaidot ja joustavuus nopeasti muuttuvissa tilanteissa auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Olet joustava tiimipelaaja jolla mahdollisuus työskennellä ravintolan kaikissa vuoroissa sekä omaat positiivisen ja rautaisen asenteen.

Me tarjoamme:
Työsuhde on kokoaikainen (111h/3vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme monipuolista työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itsesi sekä mukavat työkaverit. Myös Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Taru Alatalo arkisin klo 08.00-15.30 numerosta 040-7622345. Haethan tehtävään mahdollisimman pian ja viimeistään 6.11.2016 rekrytointijärjestelmämme kautta. Odotamme kuulevamme sinusta!


Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. 

Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn - ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway's ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, O'Learys sekä Burger King® -ravintolat.

Web-osoite: http://www.restel.fi Työnantaja: Restel Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ravintolapäällikkö Taru Alatalo arkisin klo 08.00-15.30 numerosta 040-7622345. Hakemukset: https://www.saimanet.com/restelhome/ae.html?job_id=2897&jc=6 Ilmoitus jätetty: 20.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 405 759 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

811 617 € 87 %

Henkilöstö

96 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .