Ilmoitus jätetty 20.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokkeja (3 paikkaa) Rantasipi Rukahovi Hotelli Rantasipi Rukahovi sijaitsee Rukan keskeisimmällä paikalla aivan Rukan alueen sydämessä. Rukahovin jo lähes 50-vuotiset perinteet ja tyylikkäät puitteet luovat ainutlaatuisen tunturihotelli-ilmapiirin Suomessa. Rukahovissa olet keskellä Rukan sykettä. Ravintola Kaltiokivessä on n. 160 asiakaspaikkaa. Kaltiokiven ruokatuote koostuu salaateista, pastasta pihveihin ja paikallisiin herkkuihin. Ravintola Rukahovissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Posio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kuusamo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Taivalkoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Salla määräaikainen Posio määräaikainen Kuusamo määräaikainen Taivalkoski määräaikainen Salla ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restel Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Ravitsemistoiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 80 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus