Ilmoitus jätetty 20.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HelmiSimpukka Iittala hakee joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista kokkia. Tehtävän kuvaus: Kokin työ on pääasiallisesti keittiötyötä HelmiSimpukka ravintolassa. Kokin työssä teet tarvittavat keittiön esivalmistelut, valmistat vitriinituotteet, lounasruoat ja lista-annokset, sekä osallistut tilausten tekoon ja tarvittaessa asiakaspalveluun ja kassatyöskentelyyn. Sinun profiilisi: Odotamme hakijalta koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Myös positiivinen asenne, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenkoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pälkäne ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Urjala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Valkeakoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kärkölä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hattula ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hausjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenlinna ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Janakkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loppi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tammela ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Akaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Asikkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Padasjoki määräaikainen Hämeenkoski määräaikainen Pälkäne määräaikainen Urjala määräaikainen Valkeakoski määräaikainen Kärkölä määräaikainen Hattula määräaikainen Hausjärvi määräaikainen Hämeenlinna määräaikainen Janakkala määräaikainen Loppi määräaikainen Tammela määräaikainen Akaa määräaikainen Asikkala määräaikainen Padasjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restel Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Ravitsemistoiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus