Ilmoitus jätetty 20.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Grillsson on pihviravintola Helsingin Hämeentiellä, jossa rento ja kodikas olohuonemainen miljöö tarjoaa pihvin ystäville laatua ja ajattomuutta. Ravintola tarjoaa ripeää ja maistuvaa lounasta sekä laadukasta a la cartea. Etsimme joukkoomme keittiöpäällikköä Vastuualueesi: Otat vastuullesi koko talon keittiöiden kokonaistoiminnan ravintolapäällikön alaisuudessa ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sipoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vantaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restel Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Ravitsemistoiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus