Banner Restel Oy

Työpaikkakuvaus

Ravintola Grillsson on pihviravintola Helsingin Hämeentiellä, jossa rento ja kodikas olohuonemainen miljöö tarjoaa pihvin ystäville laatua ja ajattomuutta. Ravintola tarjoaa ripeää ja maistuvaa lounasta sekä laadukasta a la cartea.

Etsimme joukkoomme keittiöpäällikköä


Vastuualueesi:
Otat vastuullesi koko talon keittiöiden kokonaistoiminnan ravintolapäällikön alaisuudessa ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti tilaisuudesta toiseen.

Sinun profiilisi:
Toivomme hakijalta jo aiempaa kokemusta keittiöpäällikön tehtävissä yksikössä, missä Sinulla on ollut mahdollisesti alaisia johdettavanasi. Olet vahva ammattilainen ja sinulla on alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja laadukkaasta ravintolatoiminnasta, sekä hallitset á la carte- ja tilausravintolatoiminnot. Työssäsi menestymisen kannalta on tärkeää tuloshakuisuus, energisyys ja taito luoda motivoitunut ilmapiiri työympäristöösi.

Me tarjoamme:
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimi on vakituinen ja kokoaikainen 111 h / 3vkoa ja palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa ja tasokkaassa työympäristössä sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Hakemus ja lisätiedot:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Lähetä hakemus ja cv 6.11.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Sandoval numerosta 040-6373350.


Restel on Suomen suosituin ravintola- ja hotelliyritys. Palveluksessamme on noin 5000 alan ammattilaista yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. 

Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten hotellien Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, Hotelli Seurahuone Helsinki ja Holiday Inn - ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen myötä.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway's ja Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, O'Learys sekä Burger King® -ravintolat.

Web-osoite: http://www.restel.fi Työnantaja: Restel Oy Sijainti: 00500 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: ravintolapäällikkö Leena Sandoval numerosta 040-6373350. Hakemukset: https://www.saimanet.com/restelhome/ae.html?job_id=2896&jc=6 Ilmoitus jätetty: 20.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00500 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

27 405 759 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

811 617 € 87 %

Henkilöstö

96 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa 00500 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .