Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ HOLIDAY INN HELSINKI-VANTAA RAVINTOLA BISTRO FIORE Haemme Vantaalla sijaitsevaan kansainväliseen Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport hotellin Bistro Fiore ravintolaan keittiön vuoropäällikköä 111h / 3 vko työsuhteeseen. Keittiön vuoropäällikkönä työskentelet esimerkillisesti ja vastaat keittiön toiminnasta yhdessä keittiöpäällikkömme kanssa. Työssäsi menestymiseen tarvitaan asiakaslähtöisyyttä sekä valmiutta työskennellä vaihtelevin työajoin. Hallitset a la ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restel Oy Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Ravitsemistoiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus