Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tradeka-Yhtiöt Oy vastaa Tradekan liiketoimintojen omistajanohjauksesta. Se omistaa Restel-konsernin, Lehtipiste Oy:n sekä Tradeka-sijoitus Oy:n. Tradeka-sijoituksen noin 400 miljoonan euron sijoitusvarallisuus on sijoitettu pitkäjänteisesti laajasti eri omaisuusluokkiin hajauttaen. Toimipaikkamme sijaitsee Hämeentiellä Helsingissä. Haemme analyytikkoa yritysten ja sijoitusrahastojen arvioimiseen. Tuotat analyysejä, esitysmateriaaleja ja arvonmäärityksiä päätöksenteon tueksi sekä osallistut sijoitusten toteuttamiseen Tradeka-sijoituksessa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Helsinki pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Restel Y-tunnus 0828237-2 Toimiala Ravitsemistoiminta Rinnakkaistoiminimet Hotelli Hesperia, Kylpyläkasino, Vesitivoli, Hotel Atlas, Hotelli Atlas, Restaurant Dos Amigos, Baker´s Family, Baker´s Restaurant, The Old Baker´s, Ravintola Kaarle XII, Ravintola Vespa, Ravintola Kruunu, Baker´s Pub, Baker´s Cafe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Analyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Restel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus