Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olemme Saariselän ydinkeskustassa oleva ketjuun kuulumaton A'la Carte ruokaravintola. Etsimme tulevalle talvisesongille vahvistusta salihenkilökuntaamme.

Olet A'la Carte tarjoilun ammattilainen ja pelisilmäsi ei vapise kovankaan paineen alaisena. Omaat joustavan sekä ahkeran työasenteen ja pystyt työskentelemään niin tiimissä kuin myös itsenäisesti yrityksen toimintamallien mukaisesti.

( Toisen palkattavan kohdalla voimme huomioida ravintola-alaa aloittelevat hiomattomat timantit, palkkaus TES tai sop. mukaan. )

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, työntekijän osaamisen mukaisen reilun palkitsevan palkan sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Web-osoite: http://www.ravintolalumi.fi Työnantaja: Resteka Oy Sijainti: Raitopolku 1, 99830 SAARISELKÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 10.11.2016, Tai sop.mukaan. Yhteystiedot: Tj. Teuvo Rutanen, Puh: 0400169201, teuvo.rutanen@ravintolalumi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raitopolku 1, 99830 SAARISELKÄ

Yritystiedot

Toiminimi Resteka Oy Y-tunnus 2291162-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Kieppi, Ravintola LUMI, Restaurant LUMI, Hotelli LUMI, Hotel LUMI

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

323 573 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

-556 € -105 %

Henkilöstö

4 -1

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija 13,- €, sop.täydet tunnit!, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Resteka Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Raitopolku 1, 99830 SAARISELKÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa