Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Olemme yksityinen, ketjuun kuulumaton A'la Carte ruokaravintola. Sijaitsemme Saariselän ydinkeskustassa, keskustorin laidalla.

Etsimme osaavaa henkilökuntaa tulevalle talvisesongille keittiöömme. Olet alan ammattilainen ja pelisilmäsi ei vapise kovankaan paineen alaisena.

Omaat ahkeran sekä tarkan työasenteen sekä pystyt niin tiimityöhön kuin myös itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi kunnioitat ravintolan reseptiikkaa sekä muita toimintatapoja.

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä kansainvälisen miljöön ja tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Web-osoite: http://www.ravintolalumi.fi Työnantaja: Resteka Oy Sijainti: Raitopolku 1, 99830 SAARISELKÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 10.11.2016, Tai muun sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: RUTANEN TEUVO JUHANI, Puh: 0400169201, teuvo.rutanen@ravintolalumi.fi Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raitopolku 1, 99830 SAARISELKÄ

Yritystiedot

Toiminimi Resteka Oy Y-tunnus 2291162-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Kieppi, Ravintola LUMI, Restaurant LUMI, Hotelli LUMI, Hotel LUMI

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

323 573 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

-556 € -105 %

Henkilöstö

4 -1

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, A'la Carte kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Resteka Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Raitopolku 1, 99830 SAARISELKÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa