Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko jo myynnin ammattilainen vai haaveiletko vasta myyntityöstä? Haluaisitko haastaa itsesi ja menestyä tavalla, josta moni vain haaveilee? Haluaisitko suunnitella oman urapolkusi yhdessä esimiehesi kanssa myyntiedustajasta myyntipäälliköksi ja ehkä pidemmällekin? Sinulla on jo valmiina kaksi työkaveria, jotka tekevät menestyksekästä myyntityötä Kainuun alueella. Vieressäsi on esimies, jonka sydämenasiana on tukea ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kajaani myyntialan tehtävät Kajaani päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RestaKoti Oy Y-tunnus 2334240-9 Toimiala Maalaus Rinnakkaistoiminimet Suomen Pinnoituskeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Restakoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus