Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Oletko jo myynnin ammattilainen vai haaveiletko vasta myyntityöstä? Haluaisitko haastaa itsesi ja menestyä tavalla, josta moni vain haaveilee? Haluaisitko suunnitella oman urapolkusi yhdessä esimiehesi kanssa myyntiedustajasta myyntipäälliköksi ja ehkä pidemmällekin? Sinulla on jo valmiina kaksi työkaveria, jotka tekevät menestyksekästä myyntityötä Kainuun alueella. Vieressäsi on esimies, jonka sydämenasiana on tukea ja kannustaa sinut myynnin huipulle!

Saat käyttöösi erinomaiset työkalut myyntityöhön. Olet töissä yrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja. Pääset myymään ylivertaisia tuotteita sekä palveluita, joiden toimitus- ja logistiikkaketjujen jokaisessa lenkissä on alansa huippuammattilainen. Saat keskittyä pelkästään menestyvään myyntityöhön, koska tukenasi on mahtava asiakaspalvelu- ja asennusorganisaatio.

Itä-Suomen alueen arvot:

Rehellisyys
Ahkeruus
Yhteisöllisyys

Mies tai nainen, nuori tai varttuneempi, sillä ei ole väliä

Tule töihin RestaKoti Oy:n palvelukseen Kainuun alueelle!

RestaKoti Oy on valtakunnallinen vesikattojen ja savuhormien kunnossapitoon kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat kattopinnoitukset sekä savuhormipinnoitukset joissa olemme ylivoimainen markkinajohtaja koko Suomessa!
Hormisaneeraus

Paloturvallisuus on tällä hetkellä saamassa Suomessa jatkuvasti enemmän huomiota eritoten vanhoissa kiinteistöissä ja tähän olemmekin puuttuneet nyt laajentamalla savuhormisaneerausten tarjontaa Kainuun alueella.

Vuotavat savuhormit ovat suurin yksittäinen paloturvallisuusriski 30-70-luvun omakotitaloissa, ja meidän hormipinnoitusmenetelmällä saadaan nämä riskit poistettua kertaluontoisesti.

Yrityksemme alueella on lähes 700 000 välittömän korjaustarpeen omaavaa savuhormistoa omakotitaloissa, sekä vielä 300 000 jotka koskevat loma-asuntoja.

Kattohuolto

Maalaamme profiili- ja konesaumapeltikattoja sekä pinnoitamme mineriitti- ja tiilikattoja. RestaKoti Oy:n tarjoama kattohuoltopalvelu on alansa laadukkain. Pitkät takuut sekä markkinoiden parhaat tuoteet takaavat erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen.

Lue ja tutstu yritykseemme ja tuotteisiimme lisää osoitteessa www.restakoti.fi

Soita minulle tai lähetä vapaamuotoinen työhakemus. Tavataan ja jutellaan tarkemmin työstäsi sekä urahaaveistasi RestaKodilla!

Timo Kanniainen
Aluemyyntijohtaja
p. 050-5601515
timo.kanniainen@restakoti.fi

Web-osoite: http://restakoti.fi Työnantaja: Restakoti Oy Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Kanniainen Aluemyyntijohtaja p. 050-5601515 timo.kanniainen@restakoti.fi www.restakoti.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 10.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi RestaKoti Oy Y-tunnus 2334240-9 Toimiala Maalaus Rinnakkaistoiminimet Suomen Pinnoituskeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 136 000 € 10136000 %

Liiketoiminnan tulos

67 000 € 67000 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Restakoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa