Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko etsimämme henkilö? Olet valmis myyntitykki tai alan vaihtoa suunnitteleva. Tärkeintä on että teet työsi asenteella! Olet sosiaalinen ja olet parhaimmillasi erilaisten ihmisten kohtaamisissa. Tykkäät haastaa itsesi joka ikinen päivä. Tavoitteet on tehty rikottaviksi ja jokainen onnistuminen palkitaan. Me haluamme maksaa sinulle mahdollisimman kovaa palkkaa. RestaKoti Oy on valtakunnallinen vesikattojen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu muut myymälätehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RestaKoti Oy Y-tunnus 2334240-9 Toimiala Maalaus Rinnakkaistoiminimet Suomen Pinnoituskeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Restakoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa