Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

RestaKoti Oy on 2010 vuonna perustettu suomalainen katto- ja hormipinnoituksiin kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys. Työllistämme tällä hetkellä n. 200 kotimaista ammattilaista.
Olemme vahvassa kasvussa, jonka seurauksena haemme jälleen
uusia ammattilaisia energiseen ja kaupannälkäiseen remmiin.

Etsimme nyt kahta uutta myyntiedustajaa sekä myyntipäällikköä Kajaanin toimipisteelle.

Myyntialueenamme on Kainuun alue.

Myyntitiimimme jäsenillä on rautainen asenne työntekoon ja meillä tehdään töitä nimenomaan tiiminä. Tärkein vaatimuksemme tämän takia onkin aikaisemman myyntikokemuksen sijaan tiimipelaaminen ja asenne työntekoon. Paikka tähän porukkaan pitää ansaita!

Mitä tarjoamme sinulle, kun koet olevasi itsevarma ja ahkera työntekijä:

Sinut koulutetaan alan parhaimpien joukkoon. Saat kattavan alkukoulutuksen sekä teorian, että käytännön kenttätyöskentelyn avulla. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, koska myyntikonseptimme on erittäin tehokas ja toimiva. Myyjällä on jatkuvasti esimies, jolta saa tukea ja tarvittavaa koulutusta. Mikäli sinulla on palava halu tulla hyväksi myyjäksi, me koulutamme sinusta sellaisen!

Pääset mukaan eteenpäin suuntaavaan tiimin, missä jokainen pystyy yltämään omalle huippusuoritustasolleen. Vaikka edustaja hoitaa asiakaskäynnit pääasiassa yksin, ymmärrämme sen, että ihminen on laumaeläin ja tarvitsee onnistuakseen ja kehittyäkseen kannustavan ja motivoivan ilmapiirin. Kun sinut valitaan valiojoukkoon, tulet kehittymään häkellyttävää vauhtia. Tämä tiimi ei työskentele tullakseen toimeen, vaan ollakseen paras!

Markkinoiden parhaat tuotteet. RestaKodille on tärkeää tehdä laadukasta työtä. Tämän takia käytössämme on markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat tuotteet.

Huippumyyjä saa työstään huippumyyjän korvauksen. Myyntiedustajan tavoitepalkka on 3000 - 5 000 euroa kuussa, jonka saavuttaminen vaatii ahkeraa ja määrätietoista työskentelyä. Mikäli janoat kasvua ja kehitystä, etkä pelkää työtä, ansiosi voivat tietysti nousta huomattavasti suuremmiksikin. RestaKodilla sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaukseesi ja työaikoihisi omalla tekemiselläsi.

Jos koet olevasi:
Tiimipelaaja
Ahkera, luotettava
Itsevarma
Menestystä janoava
Positiivinen yksilö ja sinulla on oma auto käytössäsi, laita avoin työhakemus tulemaan, tai soita suoraan minulle!

Timo Kanniainen
Aluemyyntijohtaja
p. 050-5601515
timo.kanniainen@restakoti.fi
www.restakoti.fi

Web-osoite: http://restakoti.fi Työnantaja: Restakoti Oy Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Kanniainen Aluemyyntijohtaja p. 050-5601515 timo.kanniainen@restakoti.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi RestaKoti Oy Y-tunnus 2334240-9 Toimiala Maalaus Rinnakkaistoiminimet Suomen Pinnoituskeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 136 000 € 10136000 %

Liiketoiminnan tulos

67 000 € 67000 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Restakoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa