Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RestaKoti Oy on 2010 vuonna perustettu suomalainen katto- ja hormipinnoituksiin kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys. Työllistämme tällä hetkellä n. 200 kotimaista ammattilaista. Olemme vahvassa kasvussa, jonka seurauksena haemme jälleen uusia ammattilaisia energiseen ja kaupannälkäiseen remmiin. Etsimme nyt kahta uutta myyntiedustajaa sekä myyntipäällikköä Kajaanin toimipisteelle. Myyntialueenamme on Kainuun alue. Myyntitiimimme jäsenillä on rautainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kajaani muut myymälätehtävät Kajaani myyjät ja kassahenkilöt Kajaani myyntialan tehtävät Kajaani myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RestaKoti Oy Y-tunnus 2334240-9 Toimiala Maalaus Rinnakkaistoiminimet Suomen Pinnoituskeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Restakoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa