Duunitori suosittelee
KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme töitä Suomessa eri seuduilla TIMPUREILLE sisä- ja ulkotöihin. -------------------------------------------------------------------------------------------------- TÖÖ KIRJELDUS: Pakume tööd Soome erinevates piirkondades kogemustega EHITUSPUUSEPPADELE sise- ja välistöödele. N6UTAV: - eelnev töökogemus n6utud alal - jooniste lugemisoskus - soome keele oskus suhtlustasandil EELDAME: - positiivsust - tugevat töötahet - motiveeritust - valmidust iseseisvaks tööks - karskeid ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Rauma puu- ja metallialan tehtävät Rauma .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Resrent Finland Oy Y-tunnus 2067549-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies/ EHITUSPUUSEPP, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Resrent Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26660 - Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa