Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme reippaita rengasasentajia syksyn renkaanvaihtosesongin ajaksi n. 2 vk/1,5 kk. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sesongin alettua.

Onko sinulla ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja joustava työote? Onhan sinulla hyvä fyysinen kunto? Toimitko tehokkaasti myös kiireen keskellä ja olet motivoitunut sekä oma-aloitteinen?

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä autonasentajan koulutus ja työt saattavat jatkua ajoneuvoasentajana rengassesongin jälkeen.

Työnantaja: Hollolan Rengas ja Autokorjaamo Ky Sijainti: Mursketie 4, 15860 HOLLOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh. 0400 808 120 Hakemukset: hollolan.rengas@co.inet.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mursketie 4, 15860 HOLLOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengassesonkityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hollolan Rengas ja Autokorjaamo Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hollola , osoitteessa Mursketie 4, 15860 HOLLOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa