Duunitori suosittelee
Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme reippaita rengasasentajia syksyn renkaanvaihtosesongin ajaksi n. 2 vk/1,5 kk. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sesongin alettua. Onko sinulla ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja joustava työote? Onhan sinulla hyvä fyysinen kunto? Toimitko tehokkaasti myös kiireen keskellä ja olet motivoitunut sekä oma-aloitteinen? Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä autonasentajan koulutus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kausityö Hollola kesätyö Hollola kausityö kesätyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengassesonkityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hollolan Rengas ja Autokorjaamo Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hollola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus