Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Software Developer

Attendo

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen.Haemme parhaillaan eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Haemme nyt joustavia ja ahkeria

RENGASASENTAJIA

asiakkaallemme kauden sesonkiin. Oletko reipas ja oma-aloitteinen tekijä, joka taitaa sekä itsenäisen työskentelyn että porukassa toimimisen?

Tarjoamme mahdollisuuden sekä keikkatyöhön että koko sesongin yli jatkuvaan työhösuhteeseen. Työt sijoittuvat sekä arkipäiville että viikonlopulle. Kerrothan hakemuksessasi millaista työtä juuri sinä haet ja millaiset työajat sinulle sopivat.

Hakijoilta odotamme:

- aikaisempaa kokemusta renkaanvaihdoista
- hyvää fyysistä kuntoa
- oma-aloitteisuutta
- joustavuutta ja huolellisuutta
- tiimityöskentelytaitoa
- rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi autopuolen koulutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan sisällä, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Pirttikoski (0400796866, laura.pirttikoski@banssi.fi)

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi lappi Oy Sijainti: 84100 YLIVIESKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laura Pirttikoski laura.pirttikoski@banssi.fi 0400796866 Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/20814227 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 84100 YLIVIESKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska , osoitteessa 84100 YLIVIESKA .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa