Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme talvisesonkiin reippaita, osaavia RENGASASENTAJIA Hakijalta odotamme luontaisia asiakaspalvelutaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut ohjeet. Etsimme kuitenkin pääasiassa hyvää asennetta ja työmotivaatiota. Työ on sesonkiluonteinen ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus alan tes. Jätä hakemus pian tai viimeistään 31.10.2016 nettisivuillemme....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hakaniemi() ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Hakaniemi() Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lisäpalvelu Helsinki Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa