Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Renevo on korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja pidämme kiinni lupauksista. Uskomme jatkuvaan kehitykseen, innostuneisuuteen sekä eteenpäin menemiseen. Kyseenalaistamalla vanhoja tapoja, voimme luoda tilalle uusia ratkaisuja. Olemme osa Avain Yhtiöt - Konsernia. Toimimme Uudellamaalla, Lahdessa ja Suur- Jyväskylän alueella, työllistäen yli 80 rakennusalan ammattilaista. Kuluvan vuoden liikevaihtomme ylittää 10 milj. €.

Jos sinulla on tekemisen meinininki ja hymyilet enemmän kuin murjotat.
Tule TYÖNJOHTAJAKSI Renevoon.

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia työnjohtajia. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haasteellinen tehtävä korjausrakentamisen parissa.

Vastuullasi on suurien peruskorjaus- ja linjasaneerauskohteidemme työnjohto.
Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta. Sinulla on rakennustekninenkoulutus. Aikaisempi kokemus linjasaneerauskohteiden työnjohdosta katsotaan eduksi. Olet oikea henkilö täyttämään paikan, mikäli omaat energisen ja oma-aloitteisen työotteen, olet positiivinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja vastuuta kasvavassa yrityksessä, jossa on tekemisen meininkiä ja yhteishenki korkealla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen 24.10.2016 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jari Lehtonen 020 734 9923.

Web-osoite: http://www.renevo.fi Työnantaja: Renevo Oy Sijainti: Loisteputki 4, 00750 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Suopimuksen Yhteystiedot: Jari Lehtonen, Puh: 010 734 9923, jari.lehtonen@renevo.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Loisteputki 4, 00750 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Renevo Oy Y-tunnus 2506285-7 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 397 000 € 271 %

Liiketoiminnan tulos

370 000 € 166 %

Henkilöstö

55 33

Liikevoitto-%

8 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Renevo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Loisteputki 4, 00750 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa