Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

REMU Oy hakee palvelukseensa koneinsinööriä seulakauhojen, seula-asemien sekä ponttonialustaisten kaivinkoneiden suunnitteluun. Etsimme henkilöä joka on kiinnostunut kokonaisuuksien ymmärtämisestä ja ongelmien ratkaisemisesta. Työtehtävät koostuvat aluksi pääasiassa olemassa olevien tuotteiden kehittämisestä ja parantamisesta asiakkaiden toiveet ja tuotteille asetetut raja-arvot huomioiden. Myöhemmin kun tuotteet ovat tulleet tutuiksi on mahdollista päästä tekemään laajempaa uudelleen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ähtäri teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ähtäri tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ähtäri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi REMU Oy Y-tunnus 1094506-7 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet Svenska Remu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut REMU Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ähtäri . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa