Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

REMU Oy hakee palvelukseensa koneinsinööriä seulakauhojen, seula-asemien sekä ponttonialustaisten kaivinkoneiden suunnitteluun. Etsimme henkilöä joka on kiinnostunut kokonaisuuksien ymmärtämisestä ja ongelmien ratkaisemisesta.

Työtehtävät koostuvat aluksi pääasiassa olemassa olevien tuotteiden kehittämisestä ja parantamisesta asiakkaiden toiveet ja tuotteille asetetut raja-arvot huomioiden. Myöhemmin kun tuotteet ovat tulleet tutuiksi on mahdollista päästä tekemään laajempaa uudelleen suunnittelua. Tehtävä sopiikin erinomaiseti henkilölle jolla on uskoa omiin kykyihin ja halua kehittyä tehtävien myötä.

Suunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa kehittäen valmistusmenetelmiä ja opastaen tuotantoa.
Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii:
- 3D CAD suunnittelun perusteita, suunnittelu tapahtuu solidworks -ohjelmalla
- Hydrauliikan perusteiden hallintaa
- Uteliaisuutta ja valmiutta uusien asioiden opiskeluun
- Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa

Web-osoite: http://www.remu.fi Työnantaja: REMU Oy Sijainti: Inhantie 7, 63700 ÄHTÄRI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Hanna Rissanen (henkilöstö ja markkinointi), Puh: 0407470868, hanna@remu.fi Hakemukset: Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostilla hanna.rissanen@remu.fi lokakuun loppuun mennessä. Vastaamme puhelin tiedusteluihin 24-28.10. numerossa 020 7431 944. Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Inhantie 7, 63700 ÄHTÄRI

Yritystiedot

Toiminimi REMU Oy Y-tunnus 1094506-7 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet Svenska Remu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 114 000 € -32 %

Liiketoiminnan tulos

123 000 € -57 %

Liikevoitto-%

3 % -40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut REMU Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ähtäri , osoitteessa Inhantie 7, 63700 ÄHTÄRI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa