Duunitori suosittelee
Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kampaaja osaksi osaavaa tiimiämme Oletko iloinen, asiakaspalveluhenkinen kampaajayrittäjä? Etsitkö uusia haasteita? Etsitkö uusia laadukkaita tiloja? Jos SInulla omaa asiakaskuntaa, se olisi todella eduksi alkuun pääsemisessä. Kurkkaa sivuiltamme tuntuuko omalta ja siltä, että SInä olisit juuri se oikea lisä meidän tiimiimme. Laita viestiä heti. Paikka täytetään kun oikea henkilö löytyy!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Releva Group Oy Y-tunnus 2256753-4 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Releva Kauneudenhoitopalvelut, Releva Rakennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Releva Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus