Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Työpaikkakuvaus

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti. Tarjoamme henkilöstöratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin sekä monipuolisia työllistymismahdollisuuksia työuran kaikkiin vaiheisiin. Olemme osa suomalaista Contineo-konsernia, johon kuuluu myös kiinteistö- ja siivouspalveluja tuottava RTK-Palvelu Oy. Lisätietoja www.rtkhenkilostopalvelu.fi.
Etsimme nyt omaan palvelukseemme Varkauden toimistoon REKRYTOINTIVASTAAVAA vakituiseen työhön
Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo kokemusta rekrytoinneista, henkilöstöasioiden hoidosta (erityisesti henkilöstöpalvelualalta) ja esimiestyöstä sekä tehtäviin soveltuva koulutus. 
Tehtävänäsi on aktiivisesti etsiä työnantaja-asiakkaidemme toimeksiantoihin työntekijöitä sekä kartoittaa työllistymismahdollisuuksia työnhakijoillemme. Olet kiinnostunut työmarkkinoista ja sinua ajaa eteenpäin aito halu auttaa ihmisiä löytämään elämänsä työpaikka.
Tuet alueesi myyjää/myyjiä tekemällä myynnillisiä tehtäviä, näitä ovat mm. asiakasyhteistyön ylläpito, kehittäminen ja palveluiden laajentaminen. 
Osallistut myös yrityksemme markkinointi- ja myyntitapahtumiin, joten toivomme Sinulta aikaisempaa esiintymiskokemusta.
Tarjoamme Sinulle vauhdikkaan työpaikan, kannustavan palkan ja palkkiomallin sekä yrityksen ja esimiehen tuen.
Lisätietoja tehtävästä: 24.10. alkaen aluejohtaja Pälvi Malinen, 045 231 0590 tai palvi.malinen@rtkpalvelu.fi.

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: Wredenkatu 2, 78250, Varkaus, Suomi Yhteystiedot: Pälvi Malinen, palvi.malinen@rtkpalvelu.fi, 045 231 0590 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Wredenkatu 2, 78250, Varkaus, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointivastaava, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus , osoitteessa Wredenkatu 2, 78250, Varkaus, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa