Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti. Tarjoamme henkilöstöratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin sekä monipuolisia työllistymismahdollisuuksia työuran kaikkiin vaiheisiin. Olemme osa suomalaista Contineo-konsernia, johon kuuluu myös kiinteistö- ja siivouspalveluja tuottava RTK-Palvelu Oy. Lisätietoja www.rtkhenkilostopalvelu.fi. Etsimme nyt omaan palvelukseemme Varkauden toimistoon REKRYTOINTIVASTAAVAA vakituiseen työhön Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Varkaus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Varkaus .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus