Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti. Tarjoamme henkilöstöratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin sekä monipuolisia työllistymismahdollisuuksia työuran kaikkiin vaiheisiin. Olemme osa suomalaista Contineo-konsernia, johon kuuluu myös kiinteistö- ja siivouspalveluja tuottava RTK-Palvelu Oy. Lisätietoja www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsimme nyt omaan palvelukseemme Varkauden toimistoon REKRYTOINTIVASTAAVAA vakituiseen työhön

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo kokemusta rekrytoinneista, henkilöstöasioiden hoidosta (erityisesti henkilöstöpalvelualalta) ja esimiestyöstä sekä tehtäviin soveltuva koulutus.

Tehtävänäsi on aktiivisesti etsiä työnantaja-asiakkaidemme toimeksiantoihin työntekijöitä sekä kartoittaa työllistymismahdollisuuksia työnhakijoillemme. Olet kiinnostunut työmarkkinoista ja sinua ajaa eteenpäin aito halu auttaa ihmisiä löytämään elämänsä työpaikka.

Tuet alueesi myyjää/myyjiä tekemällä myynnillisiä tehtäviä, näitä ovat mm. asiakasyhteistyön ylläpito, kehittäminen ja palveluiden laajentaminen.

Osallistut myös yrityksemme markkinointi- ja myyntitapahtumiin, joten toivomme Sinulta aikaisempaa esiintymiskokemusta.

Tarjoamme Sinulle vauhdikkaan työpaikan, kannustavan palkan ja palkkiomallin sekä yrityksen ja esimiehen tuen.

Lisätietoja tehtävästä: 24.10. alkaen aluejohtaja Pälvi Malinen, 045 231 0590 tai palvi.malinen@rtkpalvelu.fi.

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/ Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 78250 VARKAUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pälvi Malinen, 045 231 0590, palvi.malinen@rtkpalvelu.fi Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2587 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 78250 VARKAUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytointivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78250 - Varkaus , osoitteessa 78250 VARKAUS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa