Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme hakee tiimiinsä kiinteistöjen ylläpitosiivoojaa vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työkohteita on muun muassa Tuusulassa, Keravalla, Sipoossa ja Vantaalla. Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen lisäksi esimerkiksi peruspesut. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti omalla alueella, mutta jotkut tehtävät tehdään parityönä.Siivooja aloittaa työssään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Viikkotyöaika on 37,5h/viikko. Työtä tehdään ma-pe klo 7-17.00 välisenä aikana ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hyvinkää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mäntsälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylläpitosiivooja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus