Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme hakee tiimiinsä kiinteistöjen ylläpitosiivoojaa vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työkohteita on muun muassa Tuusulassa, Keravalla, Sipoossa ja Vantaalla. Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen lisäksi esimerkiksi peruspesut. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti omalla alueella, mutta jotkut tehtävät tehdään parityönä.Siivooja aloittaa työssään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Viikkotyöaika on 37,5h/viikko. Työtä tehdään ma-pe klo 7-17.00 välisenä aikana ja 7,5h päivässä. Voit itse vaikuttaa hieman työnaloitusaikaan.Jotta tehtävässä menestyy ja viihtyy tulisi hakijalla olla:- oma auto käytettävissä (työntekijälle maksetaan kilometrikorvaukset)- reippautta ja tarmoa tarttua erilaisiin työtehtäviin- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn- hyvä suomenkielentaito- hyvä fyysinen kunto- arvostamme aiempaa kokemusta peruspesuista mutta tähän kyllä opetetaan jollei ole tehnyt aiemmin.Palkkaus: kiinteistöpalvelualan TES (peruspalkka tes 2, peruspesut sekä muut vaativammat tehtävät tes 3 ja 4 palkkaluokka käytössä)Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus Sihdin nettisivuilla pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin notkea ammattilainen. Toteutamme johtajien ja asiantuntijoiden osuvia rekrytointeja, suorahakuja ja henkilöstövuokrausta. Olemme yritysten johdon ja henkilöstön kokonaisvaltainen kumppani. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liiketoiminnan kehittämispalvelut ja soveltuvuuden arvioinnit. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tuusula Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5805/hae Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuusula

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylläpitosiivooja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa