Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme web-kehittäjää asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseenOnko avoimen lähdekoodin alustat sinulle tuttuja? Tunnetko WordPressin kuin omat taskusi? Onko Magento sinulle arkipäivää? Työtehtävä sisältää asiakkaillemme tehtävien avoimen lähdekoodin alustojen pystytystä verkkosivustojen ja verkkokauppojen muodossa. Työhön kuuluu käyttöliittymän teknistä toteuttamista alustoihin mutta graafisen suunnittelun taitoja ei tarvita. Lisäksi työhön sisältyy pienimuotoisia ohjelmointitehtäviä näille alustoille moduulien ja pikkupluginien muodossa sekä integraatioita ulkopuolisiin järjestelmiin. Tekninen osaaminen:-PHP, MySQL, HTML 5, CSS 3, JQuery, XML, JavaScript, Ajax-Olio-ohjelmoinnin ymmärtäminen-Käytännön kokemusta avoimen lähdekoodin alustoistaLisäksi arvostamme responsiivisuuden ymmärtämistä, kokemusta ohjelmisto-frameworkeistä sekä Photoshop-osaamista käyttöliittymän toteutuksen yhteydessä. Edellytämme sinulta -Itsenäistä ongelmanratkaisukykyä ja harrastuneisuutta webkehittämiseen-Käytettävyysasioiden hallintaa-Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa ohjelmistosuunnittelun alueelta-Oma-aloitteista otetta-Positiivista otetta työntekoon-Yhteistyökykyä sekä halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi-Kykyä mukautua nopeatahtiseen työhön-Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoaTarjoamme:-Mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakas- ja tuotekehitysprojekteja-Erinomaiset kehittymismahdollisuudet monipuolisten projektien parissa-Vakituisen työpaikan Tampereella nuorekkaassa, joustavassa ja kasvavassa organisaatiossaTyöympäristönä sinulla on nuorekas, joustava ja kasvava yritys Tampereen ydinkeskustassa. Toimistolla kanssasi työskentelee yli 20 henkeä remontoiduissa, viihtyisissä ja suurissa tiloissa. Ohjelmistokehitystiimissä olet jo kahdeksas jäsen.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tampere Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5349/hae Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-kehittäjä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa