Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Safeplast Oy:n toimitilat sijaitsee Tampereella. Kotimaisesta tuotannosta lähes 85 % menee vientiin kaikkiin maanosiin. Yrityksellä on lisäksi yhteisyritys ja tuotantolaitos Essexissä, Kanadassa (Safeplast NA 2010) ja myyntiyhtiö sekä paikallinen varasto Kiinassa. Safeplast Oy on osa SNT-Group Oy:tä, jonka eri yksiköt ovat vuodesta 1948 valmistaneet ja tuottaneet tarvikkeita ja palveluja eri teollisuudenaloille.Safeplast Oy valmistaa ja myy korkealaatuisia muovisia ja tekstiilisiä letkunsuojatuotteita sekä letkujen niputustuotteita useisiin eri käyttökohteisiin. Safeplastin asiakkaisiin ja loppukäyttäjiin kuuluvat maailman johtavat hydrauliikan ja pneumatiikan tukkurit ja jälleenmyyjät sekä merkittävät laite- ja konevalmistajat. Toimintamme kasvaessa haemme nyt myyntitiimiimme vahvistukseksi energistäVIENTIPÄÄLLIKKÖÄVientipäällikön tehtäviin kuuluu yrityksen tuotteiden myynti ja markkinointi globaalisti, toiminta-alue määritellään erikseen. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja osallistut kansainvälisiin messuihin muun vientitiimin kanssa. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot vaativien myyntitilanteiden hoidossa ja toimintatapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Toivomme hakijoilta:-aikaisempaa kokemusta vientimyynnistä-kokemusta yhteistyöstä kone- ja laitevalmistajien kanssa -monipuolista kielitaitoa-matkustusvalmiutta-tuloksentekokykyä-yhteistyötaitojaTarjoamme kansainvälisen ja mielenkiintoisen työn ketterässä organisaatiossa, jossa pääset näyttämään kykysi ja vahvistamaan nykyistä myyntitiimiä. Kyselyt tehtävään liittyen : Henri Rantanen, Rekrytointipalvelu Sihti Oy p. 0504444457. Hakemukset palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä osoitteeseen www.sihti.fi
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tampere Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5883/hae Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vientipäällikkö, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa