Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teollisuuden alan asiakasyrityksemme etsii toimipisteelleen Sastamalaan varastotyöntekijää. Työ on täysipäiväistä ja työnkuvaan kuuluu mm. keräily, pakkaus ja muut varastotyöt. Valittavan henkilön tulee olla trukinajotaitoinen ja kokemus asennustöistä on plussaa. Eduksesi on aikaisempi kokemus varastotyöstä, mutta tärkeintä on reipas ja toimelias asenne.Hae paikkaa pian, teemme haastatteluita jo hakuaikana....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Punkalaidun varastoalan tehtävät Sastamala varastoalan tehtävät Urjala varastoalan tehtävät Vesilahti varastoalan tehtävät Huittinen varastoalan tehtävät Kankaanpää varastoalan tehtävät Kokemäki varastoalan tehtävät Lavia varastoalan tehtävät Hämeenkyrö varastoalan tehtävät Ikaalinen varastoalan tehtävät Ulvila varastoalan tehtävät Nokia varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus