Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkallemme Vantaalle sekä Espooseen tuotantotyöntekijöitä ajoittaiseen kiireeseen. Töitä tarjolla keikkaluonteisesti.Työvuorot sijoittuvat arkisin ma-pe välille klo 14-22. Lisäksi ajoittain tarvetta myös aamuvuoroihin klo 7:30-15;30. Kerro hakemuksessasi haetko ilta- vai aamutyötä!Työtehtäviin kuuluu muun muassa tekstiilien lajittelua, hyllytystä sekä erilaisia järjestelytöitä. Työtehtävissä pärjää parhaiten hyvän peruskunnon omaava reipas nainen tai mies, joka ei kaihda ajoittain rutiiniomaisia työtehtäviä.Palkkaus: tekstiilihuoltoalan TES
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Vantaa Työajat: part time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/4236/hae Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Pesulaan, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 102 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa