Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana rakentamassa innovatiivisilla ratkaisuilla parempaa elämää ja ekologisia koteja?Haemme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme Elementti Sampo Oy:lle uuden organisaation rakentuessa Tuotantoinsinööriä vastaamaan tila- ja tasoelementtien valmistamisesta. Tehtävässä vastaat Prosessien aikataulutuksesta, osallistut tarjouslaskentaan ja toimit tarvittaessa myynnin tukena. Tärkein tehtäväsi on johtaa vastuullisesti päivittäistä tuotantoa ja olla työnjohtajien tukena. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai opistotutkintoa, sekä usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää syvällistä ymmärrystä tila- ja tasoelementtien valmistamisesta sekä CLT-tuotannon tuntemusta. Aikaisempi kokemus talotehtaassa toimimisessa lasketaan suureksi eduksi. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla erinomaiset tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja. Elementti Sampolla saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja olla vaikuttamassa yrityksen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan joustavassa ja avoimessa organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Mikäli muutat paikkakunnalle, avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja tarjoamme apua puolison työllistymisessä. Kuhmossa pääset nauttimaan upeasta luonnosta, joka tarjoaa erinomaiset harrastemahdollisuudet. Kaupunki tunnetaan myös erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipalvelu Sihti, Antti Pääkkönen 050 444 4467.Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.10.2016 mennessä.Elementti Sampo Oy on rakennusalan uusi ja innovatiivinen toimija, joka valmistaa massiivipuisia taso- ja tilaelementtejä kotimaisesta puusta. www.elementtisampo.fi
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Kuhmo Työajat: full time Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuhmo

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantoinsinööri, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo , osoitteessa Kuhmo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 112 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa