Duunitori suosittelee
Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme ammattitaitoisia ja motivoituneita TELINEASENTAJIA. Asiakkaamme on kasvussa ja vakavarainen työnantaja, joka kauttamme etsii henkilöitä kasvamaan organisaatiossa myös työnjohdollisiin tehtäviin.Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.Edellytämme rakennusalan kokemusta ja edellytyksiä hoitaa itsenäisiä vastuualueita. Luonnollisesti työturvakortti löytyy.Hyvälle tyypille vakituinen pesti!Soita Toni Asikainen 050 4444 474 ja sovitaan tapaaminen.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Helsinki Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5894/hae Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentajia, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa