Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme telineasentajia. Työtehtäväsi ovat teollisuus- ja julkisivutelineiden asentaminen ja sääsuojien rakentaminen sekä purkaminen. Työt tehdään asennusryhmissä. Odotamme sinulta:- Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia- Kokemusta telineasennuksista- Hyvää fyysistä kuntoa- Tarkkuutta ja joustavuuttaOdotamme sinulta asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä. Oma auto katsotaan eduksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Jyväskylä Asennus, huolto ja puhtaanapito Jämsä Asennus, huolto ja puhtaanapito Laukaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Luhanka Asennus, huolto ja puhtaanapito Muurame Asennus, huolto ja puhtaanapito Petäjävesi Asennus, huolto ja puhtaanapito Toivakka Asennus, huolto ja puhtaanapito Uurainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Joutsa rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Jyväskylä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Jämsä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Laukaa rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Luhanka rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Muurame rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Petäjävesi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Toivakka rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Uurainen rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Joutsa Asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa