Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autodata Oy Nordic toimii Autodatan virallisena edustajana Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimitamme autokorjaamoiden ja katsastusasemien käyttöön teknistä tietoa, joka on kerätty 136 ajoneuvovalmistajalta kattaen yli 32 000 mallia maailmanlaajuisesti. Haluamme olla edelläkävijöitä toimittamissamme palveluissa ja kaikissa tuotteissamme yhdistyvät ammattikorjaamon tehokkuutta lisäävät ominaisuudet: tietojen kattavuus, innovatiivisuus ja liiketoimintakeskeisyys.Toimintamme laajentuessa etsimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Pälkäne markkinointi Tampere markkinointi Padasjoki markkinointi Valkeakoski markkinointi Hattula markkinointi Hämeenlinna markkinointi Kangasala teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pälkäne teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tampere teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Padasjoki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Valkeakoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hattula teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hämeenlinna teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kangasala markkinointi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pälkäne Tampere Padasjoki Valkeakoski Hattula Hämeenlinna Kangasala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen Tuotepäällikkö, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pälkäne . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa