Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Autodata Oy Nordic toimii Autodatan virallisena edustajana Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimitamme autokorjaamoiden ja katsastusasemien käyttöön teknistä tietoa, joka on kerätty 136 ajoneuvovalmistajalta kattaen yli 32 000 mallia maailmanlaajuisesti. Haluamme olla edelläkävijöitä toimittamissamme palveluissa ja kaikissa tuotteissamme yhdistyvät ammattikorjaamon tehokkuutta lisäävät ominaisuudet: tietojen kattavuus, innovatiivisuus ja liiketoimintakeskeisyys.Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme kielitaitoista teknistä tuotepäällikköä kehittämään toimintaamme ja vahvistamaan asemaamme toimialan johtavana teknisen tiedon toimittajana.Työskentelemme dynaamisessa työympäristössä Pälkäneellä ja teemme tiivistä yhteistyötä päämiehemme Autodata Ltd:n (UK) kanssa.Tekninen tuotepäällikkö vastaa osaltaan yhteistyösuhteista alan toimijoihin, järjestää koulutustilaisuuksia, tuottaa infomateriaalia jälleenmyyntiorganisaation käyttöön sekä hoitaa autoteknisiä tukitehtäviä yhdessä asiakaspalvelumme kanssa.Sinulla on kokemusta autokorjaamoalasta, mieluiten työnjohtajatehtävistä. Olet oma-aloitteinen, tarkka, tehokas ja järjestelmällinen. Työskentelet itsenäisesti suurten, monimutkaisten kokonaisuuksien kanssa ja ongelmanratkaisu on sinulle ominaista. Olet myös ehdottomasti joukkuepelaaja.Edellytyksenä tehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle on ajoneuvotekniikan insinöörin koulutus tai vastaava pätevyys. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin- ja englanninkielen osaamista, sillä sisäisesti ja yhteistyössä järjestelmätoimittajamme kanssa käytämme suomea, ruotsia ja englantia.Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi.Hae tehtävään 28.10.2016 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Pälkäne Työajat: full time Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pälkäne

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen Tuotepäällikkö, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pälkäne , osoitteessa Pälkäne . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa