Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autodata Oy Nordic toimii Autodatan virallisena edustajana Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimitamme autokorjaamoiden ja katsastusasemien käyttöön teknistä tietoa, joka on kerätty 136 ajoneuvovalmistajalta kattaen yli 32 000 mallia maailmanlaajuisesti. Haluamme olla edelläkävijöitä toimittamissamme palveluissa ja kaikissa tuotteissamme yhdistyvät ammattikorjaamon tehokkuutta lisäävät ominaisuudet: tietojen kattavuus, innovatiivisuus ja liiketoimintakeskeisyys.Toimintamme laajentuessa etsimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Pälkäne markkinointi Tampere markkinointi Padasjoki markkinointi Valkeakoski markkinointi Hattula markkinointi Hämeenlinna markkinointi Kangasala teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pälkäne teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tampere teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Padasjoki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Valkeakoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hattula teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Hämeenlinna teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kangasala markkinointi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen Tuotepäällikkö, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pälkäne . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 128 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus