Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Tampereen Sähkölaitos -yhtiöissä työskentelee 390 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 270 miljoonaa euroa. Meillä on yli 140 000 asiakasta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta. Energia-yksikkö vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.Nyt etsimme Energia-yksikköönSUUNNITTELIJAAToimit voima-, lämpö- ja kaukojäähdytyslaitosten kunnossapitotöiden ja resurssien suunnittelijana ja tarvittaessa asennusvalvojana. Vastaat tilaajan edustajana Sinulle osoitettujen laitosalueiden töiden ja resurssien suunnittelusta ja alihankinnasta. Edellytämme Sinulta soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Arvostamme voima- ja lämpölaitostuntemusta, SAP- ja Solax-järjestelmien osaamista sekä englannin kielen taitoa. Pidämme tärkeänä kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen, yhteistyötaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta. Tarjoamme kehittyviä ja vaihtelevia työtehtäviä, motivoituneen työyhteisön tuen ja hyvät työtilat. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 14.10. asti Helannin Matti puh. 050 444 4456, matti@sihti.fi.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tampere Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5862/hae Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelija, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa