Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme hakee tiimiinsä kiinteistöjen ylläpitosiivoojaa vakinaistuvaan työsuhteeseen (tuotantotilat sekä porrassiivous, saunatilat,kellarit ja muut yleiset tilat) Korsoon ja lähiseudulle. Siivooja aloittaa työssään sopimuksen mukaan pikaisesti. Viikkotyöaika on joko 37,5h/viikko tai 27,5/viikko työntekijän toiveen mukaisesti. Työaika ma-pe kello 12 - 20.00 tai kello 14 - 19.30.Jotta tehtävässä menestyy ja viihtyy tulisi hakijalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, Tehdas Ja Porrassiivous, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 112 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa