Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme SIISTIJÄÄ JA LAITOSHUOLTAJAA. Hyvälle tekijälle töitä on pitkäksi aikaa.Työtehtävät koostuvat puhtaanapidosta ja sekalaisista avustavista työtehtävistä eri kohteissa. Kohteina voi olla toimistot, terveydenhuolto tai päiväkoti. Työaika vaihtelee kohteen mukaan.Vaadimme hakijalta:- hyvää työmoraalia- oikeanlaista asennetta- kykyä itsenäiseen työskentelyynKatsomme hakemuksessa eduksi:- hygieniapassin- alan aikaisemman työkokemuksenPikaiset yhteydenotot tai lisätietoja: Rekrytointipalvelu Sihti, Veli-Pekka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Siikalatva siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paltamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sotkamo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vaala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sonkajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vieremä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pyhäntä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä Ja Laitoshuoltaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus